Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ {'hideTitle':'true'}

 

Ξύλινα
Κουφώματα

Λαρεντζάκης Ιωάννης | Ξυλουργικές Εργασίες Κύθνος
 
Η επιχείρησή μας “ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” η οποία εδρεύει στην Κύθνο, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό, την κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων γερμανικού τύπου σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες και ποιοτικά άρτιες δημιουργίες, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η επιλογή των κουφωμάτων της κατοικίας και του εργασιακού μας χώρου δε θα έπρεπε να γίνεται, με μόνο κριτήριο την προστασία από το εξωτερικό περιβάλλον. Με δεδομένη την παροχή ασφάλειας και μόνωσης, η επιχείρησή μας, κατασκευάζει ξύλινα κουφώματα στοχεύοντας στη διατήρηση της αρμονίας και της αισθητικής στο σχεδιασμό του κτιρίου.

Σχεδιάζουμε μαζί σας την κύρια είσοδο των ονείρων σας, τα παράθυρα, τα παντζούρια καθώς και τις μεσόπορτες της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα μοντέλων θα βρούμε τις λύσεις που θα ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες σας. Ποιοτικές λύσεις που συνδυάζουν την τέλεια εμφάνιση, την άριστη ποιότητα, την αρχιτεκτονική παράδοση, το design, με την διαχρονική αίσθηση του ξύλου.

Τα ξύλινα κουφώματα που σας προσφέρουμε κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις άνεσης και αισθητικής των σύγχρονων κτιρίων, ενώ παράλληλα σας εγγυόμαστε για την κατασκευή και την ποιότητα των ξύλινων κουφωμάτων μας. Χάρη στην αγάπη μας για τις ξυλουργικές εργασίες, εργαζόμαστε με το ίδιο μεράκι για κάθε μία ξεχωριστή εργασία. Το αποτέλεσμα είναι αξεπέραστη ποιότητα σε κάθε μας δημιουργία και το δικό σας χαμόγελο στο τέλος κάθε συνεργασίας.
 
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΞΥΛΕΙΑ
Η βασική ξυλεία που χρησιμοποιούμε είναι μεράντι - γιάγκου - Σουηδικό Α΄ - Ιρόκο κ.α. σε ειδικές παραγγελίες. Με βασική κατεργασία την ξήρανση τους με τη σχετική υγρασία. 

ΒΕΡΝΙΚΙΑ
Τα βερνίκια που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά - υδατοδιαλυτά βερνίκια εμποτισμού που προστατεύουν το ξύλο με σεβασμό στο περιβάλλον όσο και σε εμάς.

ΤΡΙΚΟΛΗΤΑ ΠΡΟΦΙΛ
Τα προφιλ που χρησιμοποιούμε είναι από τρικολλητή ξυλεία και έχουν διατομή 68mm x 87mm.

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΛΑΣΤΙΧΑ
Τα προφίλ που χρησιμοποιούμε υποδέχονται 2 περιμετρικά λάστιχα. Η χρήση τους έχει σα αποτέλεσμα τις καλύτερες αποδόσεις σε υδατοστεγανότητα και θερμομώνοση.

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ
Οι μηχανισμοί που εξοπλίζουν τα ξύλινα κουφώματα είναι της εταιρείας ROTO. Οι μηχανισμοί σφραγίζουν το κούφωμα περιμετρικά. Προσφέρουν στάνταρ ανάκλιση 1ου φύλλου. Το 2ο φύλλο ανοίγει με μοχλό άμεσης απεμπλοκής πάνω - κάτω ή με δεύτερο πόμολο.
 
 
 

υψηλή ποιότητα & αισθητική

Στοχεύουμε πάντα στην ποιότητα κατασκευής, τη σωστή τοποθέτηση και τη λειτουργικότητα ενώ ακολουθούμε
πιστά τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και αισθητικές επιθυμίες.
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

ώστε να έρθουμε στο χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας
δώσουμε τις δικές μας προτάσεις.