Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ {'hideTitle':'true'}

 

Ιωάννης
Λαρεντζάκης

 Ξυλουργικές Εργασίες Κύθνος
 
Η επιχείρησή μας ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην Δρυοπίδα της Κύθνου από το 1940 με πρωτομάστορα τον μπάρμπα Γιάννη το μαραγκό πριν καν ηλεκτροδοτηθεί η Δρυοπίδα, δηλαδή χειροποίητη εργασία. Με τα χρόνια όμως οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της δουλειάς μας άλλαξαν. Έτσι, στηριζόμενοι στην πολύχρονη εμπειρία και στις γνώσεις μας πάνω στο κούφωμα κάναμε ένα βήμα παραπάνω από το παραδοσιακό τρόπο κατασκευής και βαφής, και δραστηροποιηθήκαμε στην παραγωγή θερμομονωτικών κουφωμάτων γερμανικού τύπου. 

Σήμερα, στο σύγχρονο εργαστήριο μας, με πολύ μεράκι, φαντασία και αγάπη για τη δουλειά, αναλαμβάνουμε κάθε είδους ξυλουργική εργασία όπως κουζίνες, ντουλάπες, ξύλινα κουφώματα, μεσόπορτες καθώς και ειδικές κατασκευές όπως πέργκολες, σκάλες, σκεπές, καγκελα, ταβανια και κάθε ξυλουργική εργασία. Επίσης, καλύπτουμε τις ανάγκες του κουφώματος και σε συνθετικό (PVC) της εταιρείας KOMMERLING σε όλους τους τύπους κουφώματος με συγκεκριμένο χρωματολόγιο. 

Η μακροχρόνια ενασχόλησή μας με τις ξυλουργικές εργασίες, μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, από άριστης ποιότητας υλικά, που ταιριάζουν σε κάθε γούστο και ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας.
 
Οι πρωτότυπες ιδέες, ο σωστός σχεδιασμός, οι αρμονικοί συνδυασμοί των υλικών, η λειτουργικότητα, η ανθεκτικότητα και η μοναδικότητα είναι τα στοιχεία που θα δώσουν έντονο και ξεχωριστό χαρακτήρα στο χώρο σας.

Στόχος της επιχείρησής μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές λύσεις υψηλών προδιαγραφών, αναλύοντας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας τις δικές σας ανάγκες. Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητές του χώρου σας και της προσωπικότητά σας δημιουργούμε κάτι μοναδικό για να πετύχουμε την πλήρη ικανοποίηση κάθε πελάτη.

Η άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια αλλά, η υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε και οι ανταγωνιστικές τιμές μας έχουν αναδείξει την επιχείρησή μας ως την καλύτερη επιλογή για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε για το χώρο σας.
 
 
 
 
 
Είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες σας και να αναβαθμίσουμε το χώρο σας,
με έμφαση στην ποιότητα, την τεχνική και το στυλ.


Επικοινωνήστε μαζί μας

ώστε να έρθουμε στο χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να
σας δώσουμε τις δικές μας προτάσεις.